Carta a la consellera

2010-03-26 10:41

REUNIÓ AMB LA CONSELLERA
El dia 25 de març una representació del FoCAP en hem reunit amb l'honorable Consellera de Salut Sra. Marina Geli i alts responsables del Departament. (+)
Públicament volem manifestar-li el nostre agraïment per haver-nos rebut per presentar-li personalment el Fòrum Català d'Atenció Primària (FoCAP) i una part dels nostres neguits i reflexions. Malauradament la manca de temps ha fet que no li haguem pogut exposar una part important de les nostres propostes i és per això que, tal com hem quedat amb la resta de responsables del Departament que l’acompanyaven a la reunió, els hi hem fet arribar per escrit en un document adjunt. (Reflexions i propostes de la comissió gestora del forum català d’atenció primària 25 de març del 2010).
Consulta les reflexions i propostes (+)

És per tot això que voldríem mantenir una nova reunió, si pot ser amb més tranquil·litat, per tal de poder revisar i explicar amb detall el conjunt de temes que ens preocupen.

 Hem assistit a la reunió: Manel Ferran, Imma Ferré, Montserrat Maynegre, Albert Planes, Elena Serrano, Francesca Zapater.

 Barcelona, 26 de març de 2010